សាច់ជ្រូក ៥០០ក្រាម ចិញ្ច្រាំា
ពងទា ១
ម្សៅពោត ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
ទឹក ៤ ស្លាបព្រាបាយ
ម្រិច ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
ស្ករស ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
ស្លឹកខ្ទឹម ២ទង ហ៊ាន់តូចៗ
ខ្ទឹមបារាំង ១/២ ផ្លែ ហ៊ាន់តូចៗ
ម្ទេស ២ផ្លែ ហ៊ាន់ស្តែងៗ
ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ២ ទង ហ៊ាន់តូចៗ
ទឹកម្ទេស ១ ស្លាបព្រាបាយ
• វិធីធ្វើ
យកពងទាគោះក្នុងចានហើយកូរអោយសព្វ។ បន្ទាប់មកដាក់សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ម្សៅពោត ទឹក ម្រេច ស្ករស ខ្ទឹមបារាំង ម្ទេស ទឹកម្ទេស ច្របល់អោយសព្វ ចាំដាក់ស្លឹកខ្ទឹម នឹង ជីវ៉ាន់ស៊ុយ រួចដាក់ចំហ៊ុយជាការស្រេច៕
• បញ្ជាក់ : មូលដំៗដាក់ក្នុងចានចង្កឹះសំរាប់ចំហ៊ុយ
~ រយះពេលចំហ៊ុយប្រហែល ១៥នាទី
loading...
0 comments:
Post a Comment